Få et nyt linoleumsgulv fra Renés Gulvservice

Lad vores gulvmand lægge et nyt linoleumsgulv hos dig

Et linoleumsgulv er en miljørigtig og ukompliceret løsning, når der skal lægges gulv i boligen eller virksomheden. 

Materialet er overvejende naturligt, hvilket gør det til en praktisk og fordelagtig gulvbelægning. 

Hos Renés Gulvservice har vi hjulpet både private boligejere, virksomheder og offentlige institutioner med linoleumsgulve,
​og vi har således glade kunder lokalt i Hårlev, Greve, Haslev samt resten af Sjælland.

Linoleumsgulve, der matcher dine behov

Det praktiske ved et linoleumsgulv udelukker imidlertid ikke løsninger, der er unikke og flotte. Vi kan skære og udarbejde mønstrer og prægninger efter jeres ønsker. Vil I f.eks. fremhæve et bestemt område i virksomheden eller køkkenet? Så er linoleum en fornuftig gulvbelægning.

Udover de æstetiske fordele er linoleumsgulve også kendt for deres holdbarhed og nemme vedligeholdelse. De er modstandsdygtige over for slid, pletter og ridser, hvilket gør dem velegnede til områder med ”meget trafik”. Samtidig er de også miljøvenlige, da de er fremstillet delvist af naturlige materialer som linolie, harpiks og korkmel.

Vi giver naturligvis vores professionelle bud på, hvordan jeres ønsker kan imødekommes på en individuel og praktisk måde. Der er mange muligheder, og Renés Gulvservice kan give jer overblikket.

Vi står til rådighed på hele Sjælland

Vores gulvservice er tilgængelig på hele Sjælland. Hvad enten I skal bruge hjælp til en traditionel opgave eller et større, mere kompliceret projekt med linoleum, står vi til rådighed. Udover linoleumsgulve hjælper vi også genre med blandt andet vinylgulve og tæpper.

Har I spørgsmål til vores service eller priser, er I altid velkomne til at kontakte os for mere information eller et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag på tlf. 20 21 67 27.

Firmainformation

RENE'S GULVSERVICE ApS

CVR-nummer: 30713524

Hasselvænget 29, 4652 Hårlev

Klik her for rutevejledning

Om Renes gulvservice ApS

Rene's Gulvservice tilbyder lægning og vedligeholdelse af alle slags gulve til både private og erhvervskunder på hele Sjælland. 

Vi har mange års erfaring i branchen og ser frem til at hjælpe dig med dit næste gulvprojekt.