Tæpper

Hos Renés -Gulvservice lægger vi tæpper på en professionel, hurtig og effektiv måde. 

Hvad enten det drejer sig om gulvtæpper til den private bolig eller virksomhedens kontorer, står vi til rådighed.

Vi leverer og monterer tæpperne, så de er perfekt tilpasset det ønskede areal. For at opnå det optimale resultat, tjekker vi altid undergulvet, så eventuelle ujævnheder og knirkende gulv afhjælpes.

Vi yder en omfattende service og sørger for, at rummet hurtig kan benyttes igen. Samarbejdet sparer jer for den tid og besvær, det kan være selv at leverer og monterer tæppet.

MANGE FORSKELLIGE MULIGHEDER MED TÆPPER

Mulighederne med gulvtæpper er utallige. Har I besøgt en tæppeforretning, ved I, hvor mange forskellige løsninger, der findes – og hvor mange forskellige ting, I skal forholde jer til.

Hos Renés Gulvservice giver vi jer et overblik over udvalget. Med udgangspunkt i jeres ønsker giver vi vores professionelle bud på den bedste løsning, og vi tager gerne tæppeprøver med, der kan inspirere jer.

Ønsker i at gøre det selv, er vi en fornuftig sparringspartner. Vi kan give professionel rådgivning og tilbyde et bredt udvalg af kvalitetstæpper til gode priser.

VI KØRER PÅ HELE SJÆLLAND

Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os. Vi har leveret og monteret tæpper, vinylgulve og linoleumgulve på hele Sjælland, og er en ideel samarbejdspartner i og nær Køge, hvor vi har adresse. Kontakt os i dag på tlf. 20 21 67 27.

Firmainformation

RENE'S GULVSERVICE ApS

CVR-nummer: 30713524

Hasselvænget 29, 4652 Hårlev

Klik her for rutevejledning

Om Renes gulvservice ApS

Rene's Gulvservice tilbyder lægning og vedligeholdelse af alle slags gulve til både private og erhvervskunder på hele Sjælland. 

Vi har mange års erfaring i branchen og ser frem til at hjælpe dig med dit næste gulvprojekt.