Få et nyt vinylgulv fra Renés Gulvservice

Skal gulvet være ekstra slidstærkt? Vælg vinylgulv

Hos Renés Gulvservice har vi mange års erfaring med anlægning af bl.a. tæpper og linoleumsgulve, men i særdeleshed også vinylgulve. 

Materialet er stærkt og nemt at rengøre, hvorfor vinyl er en ideel løsning i f.eks. køkkener, badeværelser, kontorer og butikker. 

Vinylgulve er også en oplagt mulighed i offentlige institutioner (herunder skoler), hvor gulvet skal være ekstra modstandsdygtigt. En opgave bliver aldrig for lille eller stor, og vi påtager os gerne en mere kompliceret og omfattende specialopgave. Vi bestræber os på at efterlade glade og tilfredse kunder i både Hårlev, Greve, Haslev samt resten af Sjælland. Er du den næste?

Kun fantasien sætter grænser

Med vinylgulve er der næsten uanede muligheder. Vil I f.eks. gerne have et vinylgulv med en naturtro overflade som træmønster? Eller er det et gulv med stenoverfalde, I er på udkig efter? Hos Renés Gulvservice imødekommer vi jeres ønsker.

Vi giver jer et overblik over mulighederne og kommer med vores professionelle bud på den mest optimale løsning. Vinylgulve findes i forskellige mønstrer, farver og overflader. Hvad enten jeres hensigt med vinylgulvet er et personligt touch eller et slidstærkt materiale, kan vi hjælpe.

Har du spørgsmål omkring vinylgulve? Kontakt os!

I er altid velkomne til at kontakte os for mere information om vores vinylgulve og et uforpligtende tilbud. Kontakt Renés Gulvservice i dag på tlf. 20 21 67 27 eller udfyld formularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Firmainformation

RENE'S GULVSERVICE ApS

CVR-nummer: 30713524

Hasselvænget 29, 4652 Hårlev

Klik her for rutevejledning

Om Renes gulvservice ApS

Rene's Gulvservice tilbyder lægning og vedligeholdelse af alle slags gulve til både private og erhvervskunder på hele Sjælland. 

Vi har mange års erfaring i branchen og ser frem til at hjælpe dig med dit næste gulvprojekt.