Ring til os på: 20 21 67 27

Det er vigtigt for os, at vores gulvservice lever op til forventningerne.

Kontakt os på tlf. 20 21 67 27

Linoleumsgulv er en miljørigtig og ukompliceret løsning. Materialet er overvejende naturligt, hvilket gør det til en praktisk og fordelagtig gulvbelægning. Hos Renés Gulvservice har vi hjulpet både private boligejere, virksomheder og offentlige institutioner med linoleumsgulve, men også med bl.a. tæpper og vinylgulve.

 

Linoleumsgulve der matcher jeres behov

Det praktiske element udelukker imidlertid ikke løsninger, der er unikke og flotte. Vi kan skære og udarbejde mønstrer og prægninger efter jeres ønsker. Vil I f.eks. fremhæve et bestemt område i virksomheden? Så er linoleum en fornuftig gulvbelægning.

Vi giver naturligvis vores professionelle bud på, hvordan jeres ønsker kan imødekommes på en individuel og praktisk måde. Der er mange muligheder, og vi kan give jer overblikket.

 

Vi står til rådighed på hele sjælland

Vores gulvservice er tilgængelig på hele Sjælland, og vi har hjulpet særligt mange kunder i og nær Køge. Hvad enten I skal bruge hjælp til en traditionel opgave eller et større, mere kompliceret projekt med linoleum, står vi til rådighed.

Har I spørgsmål til vores service, er I altid velkomne til at kontakte os for mere information eller et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag på tlf. 20 21 67 27.

 

Rene's Gulvservice
Bogøvej 4
4652 Hårlev

Tlf.: 20 21 67 27
Mail: r.gulvservice@gmail.com
Vinyl

Tryk her for at læse mere om vores vinylgulve.


Læs mere

Linoleum

Tryk her for at læse mere om vores linoleumsgulve.


Læs mere

Tæpper

Tryk her for at læse mere om vores tæpper.


Læs mere