Vinylgulve

Linoleum og vinylgulve på hele Sjælland

about
Gulveksperter

Vi laver alt fra linoleums til vinylgulve

Store og små

Alle størrelser projekter også reparation

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring inden for faget

Vinylgulve

Hos Renés Gulvservice har vi mange års erfaring med anlægning af bl.a. tæpper og linoleumsgulve, men især vinylgulve til såvel private som erhverv. Materialet er stærkt og nemt at rengøre, hvorfor vinyl er en ideel løsning i f.eks. køkkener, badeværelser, kontorer og butikker.

Vinylgulve er også en oplagt mulig i offentlige institutioner – bl.a. på skoler – hvor vi naturligvis også står til rådighed. En opgave bliver aldrig for lille eller stor, og vi påtager os gerne en mere kompliceret og omfattende specialopgave.

 

Mange forskellige muligheder

Kun fantasien sætter grænser, hvad angår vinylgulve. Vil I f.eks. gerne have et vinylgulv med en naturtro overflade som træmønster? Eller er det et vinylgulv med stenoverfalde, I er på udkig efter?

Hos Renés Gulvservice imødekommer vi jeres ønsker. Vi giver jer et overblik over mulighederne og kommer med vores professionelle bud på den mest optimale løsning. Vingulve findes i alle forskellige mønstrer, farver og overflader.

Hvad enten jeres hensigt med vinylgulvet er et personligt touch eller et slidstærkt materiale, kan vi hjælpe.

 

Har I spørgsmål omkring vinylgulve?

I er altid velkomne til at kontakte os for mere information om vores vinylgulve og et uforpligtende tilbud. Vi har adresse ved Køge og kører på hele Sjælland herunder Greve, Roskilde og Storkøbenhavn. Kontakt os i dag på tlf. 20 21 67 27.

 

Har du spørgsmål?

Du kan altid kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Kontakt os