Ring til os på: 20 21 67 27

Totalløsninger inden for gulvbelægning

Hos Renés Gulvservice har vi mange års erfaring med anlægning af bl.a. tæpper og linoleumsgulve, men især vinylgulve til såvel private som erhverv. Materialet er stærkt og nemt at rengøre, hvorfor vinyl er en ideel løsning i f.eks. køkkener, badeværelser, kontorer og butikker.

Vinylgulve er også en oplagt mulig i offentlige institutioner – bl.a. på skoler – hvor vi naturligvis også står til rådighed. En opgave bliver aldrig for lille eller stor, og vi påtager os gerne en mere kompliceret og omfattende specialopgave.

 

Mange forskellige muligheder

Kun fantasien sætter grænser, hvad angår vinylgulve. Vil I f.eks. gerne have et vinylgulv med en naturtro overflade som træmønster? Eller er det et vinylgulv med stenoverfalde, I er på udkig efter?

Hos Renés Gulvservice imødekommer vi jeres ønsker. Vi giver jer et overblik over mulighederne og kommer med vores professionelle bud på den mest optimale løsning. Vingulve findes i alle forskellige mønstrer, farver og overflader.

Hvad enten jeres hensigt med vinylgulvet er et personligt touch eller et slidstærkt materiale, kan vi hjælpe.

 

Har I spørgsmål omkring vinylgulve?

I er altid velkomne til at kontakte os for mere information om vores vinylgulve og et uforpligtende tilbud. Vi har adresse ved Køge og kører på hele Sjælland. Kontakt os i dag på tlf. 20 21 67 27.

 


Rene's Guldservice
Bogøvej 4
4652 Hårlev
Tlf.: 20 21 67 27
Mail: r.gulvservice@gmail.comArbejdsområder

Tryk her for at se mere


Læs mere

Galleri

Tryk her for at læse mere om os


Læs mere

Kontrakt

Tryk her for at læse mere


Læs mere