Hero billede

Gulvbelægning i Køge - Totalløsninger i gulvbelægning

Renés Gulvservice tilbyder totalløsninger inden for gulvbelægning. Med mange års erfaring inden for belægningsbranchen kan vi tilbyde vores kunder, private såvel som erhverv, en optimal løsning i forbindelse med alle typer opgaver.

Vi rådgiver og vejleder i forbindelse med salg, montering, vedligeholdelse og kvaliteter m.m.. Gulvbelægningen tager altid udgangspunkt i jeres ønsker, og vi skræddersyr således en løsning efter jeres behov.

Vi arbejder blandt andet med:

  • Linoleum
  • Vinyl
  • Tæpper
  • Trægulve
  • Mønstergulve
  • Korkgulve
  • Homogen Vinyl – en nem og fuldstændig vandtæt løsning, så der ikke skal laves vådrums membran.

 

Alle typer gulvbelægning

Vi løser alle typer opgaver, store som små i forbindelse med nylægning, reparation samt renovering. Uanset hvor stort et areal De skal have behandlet, kan vi tilbyde Dem en optimal løsning med vægt på en høj kvalitet til en fornuftig pris.

Renés Gulvservice er en enkeltmandsvirksomhed, uden de store administrationsomkostninger. Dette kommer vores kunder til gode gennem lave priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.

 

Vi kører på hele Sjælland

Søger I professionel gulvbelægning i eller nær, er vi en fornuftig samarbejdspartner. Ring for mere information eller et uforpligtende tilbud på tlf. 20 21 67 27.  

 

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Rene's Gulvservice ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter