Væg til væg-tæpper lægges med flotte resultater

Få en professionel og effektiv service

Drømmer du om at få lagt et flot og funktionelt gulvtæppe derhjemme eller på din arbejdsplads? 

Hos Renés Gulvservice lægger vi væg til væg-tæpper på en professionel, hurtig og effektiv måde. Hvad enten det drejer sig om gulvtæpper til den private bolig eller virksomhedens kontorer, står vi til rådighed, og vi er derfor også klar til at lægge et gulvtæppe for dig med flotte resultater.

Fra vores adresse i Hårlev hjælper vi mange kunder i og omkring vores lokalområde med montering af væg til væg-tæpper, herunder i Greve, Haslev og lignende byer i området. Kunne du tænke dig at få lagt et gulvtæppe et andet sted på Sjælland, kører vi dog gerne ud og hjælper dig.

Få et væld af muligheder med væg til væg-tæpper

Mulighederne med gulvtæpper er utallige. Har du besøgt en tæppeforretning, ved du nok godt, hvor mange forskellige løsninger, der findes – og hvor mange forskellige ting, du skal forholde dig til.

Hos Renés Gulvservice giver vi dig et overblik over udvalget. Med udgangspunkt i dine ønsker giver vi vores professionelle bud på den bedste løsning, og vi tager gerne tæppeprøver med, der kan inspirere dig.

Ønsker du at gøre det selv, er vi en fornuftig sparringspartner. Vi kan give professionel rådgivning og tilbyde et bredt udvalg af kvalitetstæpper til gode priser.

Vi leverer og monterer vores væg til væg-tæpper, så de er perfekt tilpasset det ønskede areal. For at opnå det optimale resultat, tjekker vi altid undergulvet, så eventuelle ujævnheder og knirkende gulv afhjælpes. Vi yder en omfattende service og sørger for, at rummet hurtig kan benyttes igen. Samarbejdet sparer dig for den tid og besvær, det kan være selv at hente og montere tæppet.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til dine muligheder for at få lagt et væg til væg-tæppe, er du altid velkommen til at kontakte os. Foruden vores tæpper kan vi også være behjælpelige med blandt andet vinylgulve og linoleumgulve. Kontakt os i dag på tlf. 20 21 67 27.

Firmainformation

RENE'S GULVSERVICE ApS

CVR-nummer: 30713524

Hasselvænget 29, 4652 Hårlev

Klik her for rutevejledning

Om Renes gulvservice ApS

Rene's Gulvservice tilbyder lægning og vedligeholdelse af alle slags gulve til både private og erhvervskunder på hele Sjælland. 

Vi har mange års erfaring i branchen og ser frem til at hjælpe dig med dit næste gulvprojekt.